Štamparija PRINT SHOP KOLIBRI

PRINT SHOP KOLIBRI – ŠTAMPARIJA U KOJOJ ŠTAMPAMO BAŠ SVE!

DA LI STE ZNALI DA SE SVE BOLJE VIDI KADA JE ODŠTAMPANO?
 
PRINT SHOP KOLIBRI je štamparija sa veoma bogatim iskustvom. Do sada smo za naše klijente odštampali ogroman broj različitih materijala za različite potrebe i prilike, bilo da se radi o velikim tiražima ili na komad.  Za poslovne ili lične potrebe štampamo sve što možete zamisliti!  Od papira svih vrsta, preko tekstila, plastike, drveta, metala, kože,  promo artikala, ambalaže itd. Za svoju firmu ili za svoje klijente možete odabrati najrazličitije usluge štampe. Ukoliko  vam je potreban originalan poklon, tu smo da realizujemo svaku vašu zamisao.
U našoj ponudi nalazi se i veliki broj reklamnog materijala, promo artikala, poslovnih i ličnih poklona sa sa štampom ili gravurom.
 
U štampariji PRINT SHOP KOLIBRI možete pronaći i rešenje za ambalažu vaših proizvoda. Štampamo različite vrste kutija, kesa, nalepnica, deklaracija i etiketa.
 
Konstantno radimo na unapređenju nivoa kvaliteta proizvoda i usluga sa željom da, pre svega, našim klijentima ponudimo najbolja moguća rešenja i najmodernije i najkvalitetnije tehnike štampanja. Sadašnju poziciju na veoma konkurentnom domaćem tržištu izgradili smo isključivo kvalitetom. Pristupačne cene, širok spektar usluga, raznovrstan program, kvalitetno dizajniran i odštampan materijal, kratak rok isporuke, dostava na željenu adresu naša su najbolja preporuka i razlog zašto nam se zadovoljni dugogodišnji klijenti uvek vraćaju. 


U štampariji PRINT SHOP KOLIBRI ne postoji dimenzija, oblik, površina ili materijal koji ne možemo štampati. Uvek ćemo naći rešenje koje vam je potrebno.
Ukoliko imate bilo kakvu dilemu ili ideju u vezi sa štampom, a niste sigurni da li je moguće realizovati je, podelite je sa nama, ma koliko zahtevno zvučalo.
 
Radujemo se novim izazovima i uvek nam je zadovoljstvo da pronađemo pravo rešenje.
Drugim rečima - vi zamislite, mi štampamo!
Da, mi štampamo BAŠ sve!

Iz raznovrsne ponude grafičkih usluga i proizvoda štamparije PRINT SHOP KOLIBRI, između ostalog, izdvajamo:

 • DIGITALNA ŠTAMPA NA PAPIRU predstavlja brzo i ekonomično rešenje za male tiraže. U potpunosti može zameniti ofset štampu do formata SRA3 (320x450). Ova vrsta štampe omogućava odličan kvalitet i kratak rok izrade. Štamparija PRINT SHOP KOLIBRI je u  mogućnosti da vam odštampa potreban materijal u roku od jednog dana.

 • DIGITALNA DIREKTNA ŠTAMPA NA TEKSTILU u punom koloru pruža mogućnost štampe malih tiraža i štampu tekstila na komad.

 • SITO ŠTAMPA je štamparska tehnika kod koje se otisak dobija potiskivanjem boje kroz štamparsku formu izrađenu od svile zategnute na ram. Boje se direktno nanose u slojevima. Odlikuje je dugotrajnost i visok kvalitet. Izvodljiva je na različitim materijalima i oblicima.
  - Sito štampa na tekstilu (majice, polo majice, kačketi, kape, dukserice, jakne, prsluci, radna odela, torbe, kišobrani...)
  - Sito štampa na papiru (vizit karte, fascikle, nalepnice ...)
  - Sito štampa na plastici (PVC kartice, PVC kese, ambalaža, kutije, olovke, upaljači ...)
  - Sito štampa na drvetu (privesci, rokovnici, kutije...)
  - Sito štampa na plastici (razne pločice, privesci, olovke...)
  - Sito štampa na koži (rokovnici, torbe, kožni setovi...)

 • UV ŠTAMPA – vrsta digitalne štampe kod koje se štamparska boja suši pomoću UV svetla. Otporna na različite uticaje kao što su sunčeva svetlost i vlaga. Pogodna za ravne i neravne površine.

 • TAMPON ŠTAMPA omogućava brendiranja reklamnog materijala (upaljači, olovke, privesci, satovi, rokovnici...), stakla, keramike i drugih predmeta koji imaju neravne, oble ili zakrivljene površine.

 • OFSET ŠTAMPA malih i velikih formata (vizit karte, memorandumi, brošure, flajeri, katalozi, posteri, knjige, koverte, otpremnice, radni nalozi...). Ofset štampa je jedna od najisplativijih i najbržih tehnika štampe. Odlikuje je visok kvalitet, postojanost i velika iskoristivost površine.

 • TERMOGRAFIJA je posebna vrsta štampe koja štampanom materijalu daje reljefni izgled. Ova tehnika štampe najčešće se primenjuje pri izradi vizit kartica, memoranduma, fascikli, kataloga. Posebno je pogodna kada želimo da štampani materijal izgleda luksuznije ili ukoliko želimo da posebno naglasimo neki detalj.

 • ŠTAMPA VELIKIH FORMATA
  - Štampa PVC folija, banera, bilborda, meš platna, cirade...

 • ISECANJE (katovanje)
  Isecanje PVC štampanih folija (za ispisivanje izloga, reklama, brendiranje automobila)
  Isecanje flok i flexo folija pogodnih za dekoraciju ili štampu tekstila.