Posteri i plakati

POSTERI I PLAKATI

POSTERI I PLAKATI

Plakati i posteri imaju široku  upotrebnu i funkcionalnu vrednost, zahvaljujuci relativno niskoj ceni izrade i jako brzoj produkciji na jednostavan način mozete oglasiti sve Vaše dogadjaje ili akcijske ponude. Plakat je saopštenje za javnost velikog formata, najčešće na papiru, koje se ističe na javnom mestu, ili se lepi na stubove za plakate kako bi najavili neka dešavanja, radi reklamiranja roba ili usluga. Plakat mora da privuče pažnju prolaznika i pokrene interesovanja. Plakat treba da omogući trenutno dobijanje informacija o proizvodu koji nudite. 

Plakat se posmatra kao posebna oblast graficke umetnosti. On je odlicno sredstvo vizuelne komunikacije sa prolaznicima. 
Posteri se mogu štampati na papiru ili platnu. Uobučajeno je, i dosta jeftinije, štampanje na papiru. U prilici smo da svojim klijentima ponudimo najkvalitetnije vrste papira, i to po odličnim cenama.

Nudimo vam mnoštvo varijacija za štampu postera i plakata, od jednostavne crno-bele ili pun kolor štampe.. Naše cene su definisane tako da usklade vaše zahteve i rapoloživi budžet. Štampa se obavlja  jednostrano, tj sa jedne strane papira, na ofset ili digitalnoj štampi.